TV 2 ReklameBingo - FAQ

Senest opdateret:

Hvad er TV 2 ReklameBingo?

ReklameBingo er et såkaldt 2nd screen spil, der fungerer som en interaktion mellem din smartphone og det, der sker live på din tv-skærm.

ReklameBingo er et bingospil, hvor du skal markere alle 16 felter på pladen for at få bingo. I traditionelt bingo markeres et felt, når et af tallene på ens bingoplade bliver råbt op – i ReklameBingo markeres et felt, når der vises en reklame, som matcher et logo på ens spilleplade.

Som i traditionelt bingo bliver du belønnet med en guldmønt, når du får 1 række, 2 rækker, 3 rækker og et lod ved fuld plade – BINGO!

Hvordan spiller jeg?

Hver gang du ser reklamer på TV 2s hovedkanal, skal du tage din smartphone eller tablet og åbne din TV 2 ReklameBingo-app, og så er du i gang.

Når der vises en reklame for en annoncør, som matcher et logo på din spilleplade, bliver feltet frigivet, og du kan markere feltet ved at trykke på det. Når du har markeret feltet, skifter feltets logo fra grå til farvet eller sort-hvid. Når du markerer et felt, får du indimellem et spørgsmål til den reklame, som du netop har set. Du besvarer spørgsmålet ved at swipe til højre eller venstre. Højre for ja og venstre for nej.

Du bliver ved med at markere felter, indtil du har bingo.

Hvad er en guldmønt?

Fra tid til anden belønnes du med en guldmønt. Fra tid til anden belønnes du med en guldmønt. Du belønnes eksempelvis med en guldmønt ved første, anden og tredje række. Du optjener også guldmønter, når du svarer på ekstra spørgsmål under ”Tjen guldmønter”.

Med en guldmønt kan du markere et valgfrit felt på din spilleplade. Guldmønten er dermed en slags joker, der kan bruges på tværs af alle felter og hjælpe dig til hurtigere at opnå bingo.

Hvad er ”Ryst Posen”?

Indimellem vil du opleve en ryst posen knap på din spilleplade. Når du trykker på den vil en eller flere logoer blive udskiftet med nye logoer. Dermed tilpasses din spilleplade, så den i højere grad matcher de kommende reklameblokke og du dermed har større sandsynlighed for at få bingo.

Hvad sker der, når jeg får bingo?

Når du har markeret alle 16 felter på din spilleplade, har du bingo. Hver gang du får bingo, udløser det et lod i lodtrækningen om ”Månedspræmien”. Du kan se månedspræmien og dine lodder på undersiden ”Præmier”.

Så snart du har modtaget dit lod til lodtrækningen genereres en ny bingoplade, så du kan spille videre og få flere lodder til ”Månedspræmien” og dermed øge dine vinderchancer.

Hver måned trækkes nye vindere. Vinder du månedspræmien, nulstilles dine lodder uanset, hvor mange du har. Vinderne får direkte besked pr. e-mail.

Hvad kan jeg bruge mine lodder til:

Hver gang du får bingo, modtager du et lod, som ryger med i præmiepuljen, og du er med i lodtrækningen om præmier. Jo mere du spiller, jo flere lodder får du og dermed større chance for at vinde. Et lod gælder i et år fra den dato, du vinder loddet. Så jo oftere du spiller, jo større vinderchancer har du.

Hvad kan jeg bruge mine point til?

Dine point giver dig en placering på ”Highscore” listerne og du kan holde øje med, hvordan du ligger placeret i forhold til de andre spillere. Med dine ugepoint er du med i lodtrækningen om ugens præmier. For at være med i lodtrækningen om ugepræmier skal du have spillet i den pågældende uge. Alle ugepoint nulstilles, når ugepræmierne trækkes.

Hvilke præmier kan jeg vinde?

Hver uge trækkes flere ugepræmier og ligeledes vil der være én eller flere større månedspræmier. Præmierne vil variere fra uge til uge.

Hvis du er en af de heldige vindere, kan du forvente, at der kan gå en uges tid, før du modtager din præmie. Er præmien digital, vil du modtage den pr. mail. Er den derimod fysisk, skal vi bruge din adresse og sender den til dig.

Hvis du ikke har modtaget præmien indenfor 14 dage, er du velkommen til at kontakte kundeservice. Vi bestræber os på at sende præmien til dig så hurtigt som muligt.

Hvornår trækkes præmier?

Ugepræmier trækkes hver mandag og månedspræmier trækkes den sidste dag i måneden. Alle vindere får direkte besked via mail. Hold derfor godt øje med din indbakke samt evt. spam-filter. Har du vundet en fysisk præmie skal vi bruge din adresse og har vi ikke hørt fra dig senest 7 dage efter præmieudtrækningen mister du din præmie.

Hvad er en bonuspræmie?

Når der på et felt vises et stjerne-ikon, betyder det, at du har fået bonus, og at du vil modtage en speciel bonuspræmie fra den annoncør, hvis logo er vist på feltet.

Der kommer en pop-up på din mobilskærm, hvor du kan se præcist, hvad bonusfeltet indeholder, og herefter gemmes din bonuspræmie automatisk i app’ens underside ”Bonuspræmier”, hvor alle dine bonuspræmier er samlet.

Hvis du er en af de heldige, der får et bonusfelt på din bingoplade samt vender logoet, kan du forvente, at der kan gå op til en uge, før du modtager din præmie. Hvis du ikke har modtaget præmien indenfor en uges tid, er du velkommen til at kontakte kundeservice. Vi bestræber os på at sende præmien til dig så hurtigt som muligt.

Hvad bruger I mine Facebook oplysninger til?

Når du logger på via din Facebook, får vi adgang til dit navn, e-mail og profilbillede. Vi poster aldrig noget på din profil eller tidslinje uden din tilladelse. Vi bruger kun dit navn og profilbillede til automatisk at generere din profilside i TV 2 ReklameBingo, samt til ”Highscore” listen. Hvis du logger på via Facebook, kan du automatisk se, hvilke af dine venner, som også spiller ReklameBingo, og I kan dyste internt.

Vi bruger endvidere din mail til at kontakte dig, såfremt du vinder en af de mange konkurrencer, eller hvis du indløser en af dine bonuspræmier.

Du kan ikke deltage i konkurrencer og vinde præmier, såfremt du ikke er logget på TV 2 ReklameBingo via Facebook.

Deler / bruger I mine oplysninger med tredjepart?

TV 2 deler dine oplysninger med samarbejdspartnere til TV 2 ReklameBingo, hvorfor begge parter har adgang til dine oplysninger. Ligeledes benytter TV 2 dine data til at blive klogere på vores brugeres adfærd på nettet. TV 2s generelle betingelser omkring persondata- og cookiepolitik gælder naturligvis også for TV 2 ReklameBingo. Dem kan du læse mere om her: Privatlivs- og cookiepolitik

Poster I på min Facebook side?

Nej, vi poster aldrig på din Facebook side.

Kan jeg spille med uden at logge ind via Facebook?

Selvfølgelig kan du det. Du kan spille med som ”Gæstespiller”. Bemærk dog, at du ikke kan deltage i konkurrencer eller modtage præmier, hvis du vælger at spille som ”Gæstespiller”, hvorfor du skal være logget ind.

Hvad bruger I min adresse til?

Såfremt du vinder, og præmien er en fysisk præmie, skal vi bruge din adresse, så vi kan sende præmien til dig. Din adresse gemmes og deles også med vores samarbejdspartnere, for at sikre os, at du først og fremmest kan modtage den præmie, du har vundet, og at de reklamer du eksponeres for, også er relevante for dig.

Hvad er Push beskeder?

Ved at acceptere push beskeder modtager du dagligt en notifikation, der hjælper dig med at huske på, hvornår du kan spille ReklameBingo. Du kan vælge at modtage push beskeder enten én eller to gange dagligt, eller helt vælge slet ikke at modtage nogen. Push beskeder kan du indstille under din profil i app’en.

Har du flere spørgsmål?

Kontakt os her: kundeservice@tv2.dk