Vilkår og betingelser

Senest opdateret:

Opdateret 20.06.17

Almindelige betingelser for brugen af TV 2 ReklameBingo

1.0 Persondata

1.1 Personlige oplysninger

På TV 2 ReklameBingo skal du oprette dig som bruger ved at logge ind via din Facebook-konto.

Når du er logget ind, kan du deltage i konkurrencerne om de mange ugepræmier, den store månedspræmie, samt indsamle point til high-score listen.

Har du ikke mod på at oprette dig, kan du altid spille med som gæstebruger, men du kan desværre ikke deltage i konkurrencen om præmier, uden at vi har oplysninger på dig, så vi ved, hvor din eventuelle præmie skal sendes hen.

Minimumsalderen for oprettelse og deltagelse er 18 år.

1.2 Registrering af personlige oplysninger

TV 2 bruger dine kontaktoplysninger til at give dig relevant information i forhold til nyheder, præmier eller gaver vedrørende TV 2 ReklameBingo.

Ved at oprette dig som bruger på TV 2 ReklameBingo-app’en via din Facebook-konto accepterer du samtidigt, at vi anvender dit navn og profilbillede på din profilside, high-score listen og evt. som vinder af ugens præmie. Din e-mail bruges til at sende dig dine eventuelle præmier, hvis præmien er en digital gave.

Er din præmie en fysisk gave, skal du afgive din postadresse, så præmien kan sendes til dig fra tredjepart.

Ved oprettelse af bruger via Facebook anvender vi dine forbindelser, så du kan se, hvor mange point dine Facebook-venner har indsamlet.

1.3 Videregivelse

TV 2 deler dine oplysninger med samarbejdspartnere på TV 2 ReklameBingo, men vi videregiver udelukkende de oplysninger, som du selv har givet os ved at registrere dig og tilmelde dig TV 2 ReklameBingo.

Derudover kan oplysninger videregives, såfremt TV 2 er pålagt dette i henhold til lovgivning eller på en offentlig myndigheds forlangende.

TV 2 poster ikke noget på din Facebook-konto og kontakter dig ikke om andre TV 2-produkter end TV 2 ReklameBingo.

1.4 Privatlivs- & Cookiepolitik

I TV 2 ReklameBingo og på TV 2s øvrige hjemmesider bruges cookies til webanalyser for at optimere brugeroplevelsen. På https://apps.kundeservice.tv2.dk/hc/da/articles/115006608548-Privatlivs-og-cookiepolitik-TV-2-ReklameBingo kan du læse mere om TV 2’s privatlivs- og cookiepolitik. TV 2s Cookie- og persondatapolitik er en integreret del af disse brugervilkår, som accepteres samtidig med brugen af TV 2 ReklameBingo.

2.0 Hvad er betingelserne for point og lodder?
TV 2 forbeholder sig ret til at ændre antallet af de point, som du får ved at markere et logo-felt eller ved at svare på kvalificerende spørgsmål, samt nulstille high-score lister i forbindelse med årsskifte. Endvidere forbeholder TV 2 sig ret til at lukke TV 2 ReklameBingo og dermed annullere samtlige point og lodder optjent af brugerne uden forudgående varsling, i fald dette bliver nødvendigt.

Du optjener et lod ved hver fuld bingoplade. Dette lod ryger med i lodtrækningen om månedspræmien. Vinderne af ugepræmier findes ud fra ugepoint og for at være med i lodtrækningen om ugepræmierne, skal du have været aktivt spillende i den pågældende uge. For både ugepræmier og månedspræmie gælder det, at jo mere du spiller, jo større sandsynlighed har du for at vinde.

2.1 Hvordan håndterer vi point og præmier?
Hverken point, lodder eller bonusgaver kan ombyttes til andre præmier eller veksles til kontanter. Et præmiekrav kan ikke overføres til andre personer eller organisationer.

TV 2 og deres kommercielle partnere er ikke ansvarlige for eventuelle følgeomkostninger i forbindelse med præmien eller brugen af den – som fx transport, kost, logi, tillægsaktiviteter og andet, som ikke er beskrevet som en del af præmien.

Hverken TV 2 eller deres kommercielle partnere er ansvarlige for tekniske fejl på telefon, app, websites, e-mail eller internet i forbindelse med deltagelse i konkurrencer, som ligger uden for deres rimelige kontrol.

3.0 Ophavsret
Alt indhold på TV 2 ReklameBingo tilhører TV 2 DANMARK.

4.0 Misligholdelse
Manglende overholdelse af nærværende brugerbetingelser kan resultere i midlertidig udelukkelse, ekskludering fra TV 2 ReklameBingo eller politianmeldelse.

Derudover kan brugernavne, der ikke har været aktive i 6 måneder, automatisk blive deaktiveret, og brugeren må herefter registrere sig på ny.

5.0 Ændringer i brugerbetingelser
TV 2 forbeholder sig ret til at ændre i nærværende brugerbetingelser for brug af TV 2 ReklameBingo. Det er dit ansvar som bruger at holde dig ajour med betingelserne.

Kontaktoplysninger

Spørgsmål vedrørende brug af TV ReklameBingo kan rettes til:

TV 2s kundeservice, Tlf. 89 88 12 12, http://kundeservice.tv2.dk/