Sådan spiller du & FAQ

Senest opdateret:

Sådan spiller du

Under hvert program kan du spille med på følgende måder:

Buzzer

Buzz for sjov, og gør det lige så tosset, som du vil. Fortæl hvilke acts, du synes skal gå videre – og hvilke der ikke skal. Og bare rolig, buzzeren har ingen indflydelse på indholdet i showet.

Afstemninger – Vi vil gerne have din mening, og derfor vil der være forskellige afstemninger under hvert program.

Quiz– Test din viden om 'Danmark har talent'. Du får point for hvert rigtig svar inden for svartiden.

Gæt med – Forudsig om de optrædende går videre i programmet eller ej. Du får point, hvis din forudsigelse holder stik.

Seernes dom – Giv os din mening! Fortjener en deltager at gå videre i programmet, eller hvem du synes, der havde dagens bedste optræden? Du er den femte dommer, og din bedømmelse er vigtig.

Stem – Under de store liveshows kan du stemme gratis via appen. Du har fem gratis stemmer.

FAQ

Hvor kan jeg hente appen?

Har du en iPhone eller iPad kan du hente den i App-store.

Har du en Android mobil eller Android tablet kan du hente den i Google Play.

Hvordan optjener jeg point?

Du får point ved at forudsige, om et act går videre i programmet, og når du svarer rigtigt på et spørgsmål. Du får ekstrapoint ved at spille med på de forskellige lege og svare på spørgsmålene.

Hvad betyder mine point?

Med pointene kan du se, hvordan du klarer dig i forhold til dine venner og resten af Danmark. For at gøre dette, skal du være logget ind med Facebook.

Skal jeg være logget ind på Facebook for at spille med?

Nej. Du kan sagtens spille med, selvom du ikke er logget ind med Facebook. Men for at kunne dyste mod dine venner, skal du logge ind med Facebook.

Hvordan logger jeg ind på Danmark har talent-appen via Facebook?

Du kan logge ind via Facebook i menu-fanen i højre hjørne for at sammenligne dig med dine venner og resten af Danmark. Når du logger ind, følger dit navn og profilbillede fra Facebook med. Dette er synligt for andre brugere af appen.

Hvad sker der i appen, når programmet ikke sendes?

I løbet af ugen vil det være muligt at læse artikler, deltage i quizzer og se Instagram-billeder.

Kan jeg spille med, hvis jeg ser TV 2 PLAY?

Ja. Hvis du ser programmer på en live-kanal på TV 2 PLAY kan du sagtens spille med. Alt efter din internethastighed kan der dog være lidt forsinkelse på signalet og derfor kan du risikere, at spillet virker som om, at det er lidt foran dit tv.

Ser du en Danmark Har Talent tidsforskudt på TV 2 PLAY, kan du desværre ikke spille med i appen

Jeg kan ikke downloade jeres app?

Kontroller, at du har den nyeste version af dit styresystem.

Min app virker ikke?

Undersøg hvilken version af dit styresystem, du har på din mobilenhed.

iOS

Danmark har talent-appen kører på iOS 10 og nyere versioner.

Opgrader dit styresystem, hvis du kører en ældre version.

Android

Danmark har talent-appen kører på version 5.0 og nyere. Opgrader dit styresystem, hvis du kører en ældre version.

Hvis du stadig oplever problemer med at læse artikler, se video eller billeder, eller lukker appen uventet ned, så prøv følgende.

-        Slet appen.

-        Sluk og genstart dit device.

-        Installer appen på ny ved at hente den i App Store eller Google Play.

-        Forsøg nu at åbne appen og afspil en video.