FAQ - herre håndbold 2018

Senest opdateret:

Hvad viser vi og hvilket abonnement har man behov for?

Fredag d. 12. januar starter EM i herre håndbold og slutter med de sidste kampe søndag d. 28. januar.

Alle kampe sendes live på kanalerne TV 2, TV 2 Sport og TV 2 Play kanalerne 1, 2, 3 og 4.
For sendeplan og kamp program, klik her
Når kampene har været spillet vil de blive tilgængelige i vores arkiv på TV 2 Play. Der kan gå nogle timer fra kampene har været spillet, til man kan finde dem i arkivet.

BEMÆRK - Kampene kan ikke ses fra live fra udlandet, MEN de kan ses efterfølgende fra vores arkiv fra udlandet.

Hvilket abonnement skal man have for at kunne se kampene?
For at kunne se kampene på TV 2 Play live, skal man have abonnementet Hele pakken.
Med dette abonnement kan man desuden se kampene efterfølgende, når de bliver lagt op i vores arkiv.

Hele pakken uden reklamer: Her vil der ikke være reklamer foran afpilninger fra vores arkiv/snigpremierer. Der vil dog stadigvæk være reklamer, når man ser vores live-kanaler, da disse kanaler
er en spejling af de live kanaler man kan se via kabel tv/antenne m.fl. (ligesom du kender det fra alm. TV).

Hele pakken med reklamer: Her vil der være reklamer foran afspilninger fra arkiv/snigpremierer. Der vises ikke reklamer før børneindhold.
Med dette abonnement, er det ikke muligt at downloade indhold til visning offline.

Man kan også vælge basis pakken, hvilket kun giver adgang til at se kampene efter de har været spillet.

Der er ingen binding på disse ovenstående pakker.

For at komme i gang med TV 2 Play skal du klikke på den grønne knap på forsiden.

Hvis du allerede har en registreret bruger hos os (enten fordi du tidligere har abonneret på TV 2 PLAY eller du et TV 2 Login) bedes du klikke på Log ind i højre øverste hjørne før du fortsætter med at vælge en pakke.

Hvis du er ny bruger fortsætter du blot ved at klikke på den pakke du ønsker.

Hvis du har en kampagnekode/gavekode skal denne indtastes længere nede på siden.