Hvorfor skal jeg logge ind på TV 2 Sport og TV 2 Nyheder app?

Følg

Senest opdateret:


Du kan nu opleve, at du skal logge ind for at bruge TV 2 Sport og TV 2 Nyheder app’en – det er helt gratis.
I denne artikel kan du blive klogere på, hvad du får ud af at logge ind.

Hvis du ønsker hjælp til, hvordan du logger ind, kan du finde det her.
Det er helt gratis at logge ind i TV 2 Sport og TV 2 Nyheder appen. Hvis du har eller tidligere har haft et abonnement til TV 2 Play, kan du med fordel bruge det samme TV 2 login til at logge ind på TV 2s andre digitale platforme.

Her er årsagerne til, at vi beder dig logge ind på din TV 2 app, og hvad du får ud af det:

Mere relevant journalistik til vores brugere

Når vi kender vores brugere, der eksempelvis benytter TV 2s gratis apps og TV2.dk, kan vi levere mere af netop det indhold, der er relevant for brugerne. Ved at logge ind i TV 2s forskellige tjenester og apps kan du hjælpe os med at forstå, hvad der interesserer dig mest, og hvad du foretrækker at læse, se eller lytte til. Dette giver os mulighed for at give dig mere af det indhold, der er relevant for dig og vores andre brugere.

 

Beskyttelse af dine data 

Din digitale sikkerhed er vigtig for TV 2. Når du logger ind, kan vi bedre beskytte dine personlige oplysninger og data mod potentielle trusler. Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger, der betyder, at dine oplysninger forbliver fortrolige og beskyttede, når du er logget ind. TV 2 er tydelige omkring, hvilke oplysninger vi indsamler og hvorfor. Det kan du læse mere om her.

 

Adgang til gratis indhold

TV 2 ønsker fortsat at give danskerne adgang til gratis nyheder fra både ind- og udland. For fortsat at kunne gøre dette, og dække forskellige nyhedsemner og -områder, er det nødvendigt for TV 2 at forstå vores brugeres ønsker og behov. Ved at logge ind, giver du os muligheden for bedre at forstå, hvilke nyheder der er relevante - ikke kun for dig, men for alle vores brugere.

 

Brug dit nuværende TV 2-login til at logge ind på alle TV 2s apps og tjenester

Hvis du allerede har oprettet et TV 2 login, for eksempel gennem TV 2 Play, kan du bruge dit nuværende login til at få adgang til denne app. Du behøver ikke at oprette et nyt login – det er gratis, nemt og bekvemt at bruge dit eksisterende TV 2 login i alle TV 2s gratis apps (TV 2 Nyheder, TV 2 Sport, TV 2 Vejr, TV Tid og X Factor). Hvis du endnu ikke har et TV 2 login, opfordrer vi dig til at oprette et login. Det er gratis og tager få minutter. Se hvordan du opretter et TV 2 login her.

Hvorfor er det ikke alle, der skal logge ind nu?

TV 2 har igangsat en gradvis udrulning af login på TV 2 Sport og TV 2 Nyheder apps. Derfor vil det ikke være alle brugere, der skal logge ind på samme tid. Dog vil det blive et krav til alle brugere, at de logger ind på sigt.
Det er fortsat muligt at tilgå nyheder og indhold på TV2.dk uden at logge ind.

Drevet af Zendesk