Sådan tilmeldes/afmeldes push meddelelser i TV 2 Nyheder app'en

Følg

Senest opdateret:

Hvis du ønsker at modtage push meddelelser i TV 2 Nyheder app'en, så kan du slå det til på følgende måde:

På iPhone og iPad:

• Tryk på værktøjsnøglen i øverste højre hjørne.
  • Vælg Notifikationer
  • Aktiver ud for teksten "Breaking news" og aktiver hernæst de områder, som du ønsker at modtage notifikationer inden for.
  • Vær opmærksom på, at TV 2 Nyheder app'en også skal være aktiveret til at modtage meddelelser under "Meddelelser" i Indstillinger på din iPad/iPhone.

• Ønsker du at afmelde push beskeder sker det samme sted i app'en.
    Husk også at tjekke, at det er afmeldt under "Meddelelser" i Indstillinger på din iPad/iPhone.

På Android enheder:

• Gå ind i app'ens menu ved at trykke på de tre vandrette streger i øverste venstre hjørne.
  • Tryk i bunden på Indstillinger
  • Aktiver ud for teksten "Breaking News Notifikationer".

• Ønsker du at afmelde push beskeder sker det samme sted i app'en.
    Husk også at tjekke, at det er afmeldt på din Android enhed under enhedens Indstillinger - Notifikationer (Appnotifikationer) - TV 2 Nyheder.