Sådan tilmeldes push meddelelser i TV 2 Sport app'en

Senest opdateret:

Hvis du ønsker at modtage push meddelelser i TV 2 Sport app'en, så kan du slå det til på følgende måde:

På iPhone og iPad:

• Tryk på værktøjsnøglen i øverste højre hjørne i app'en.
  • Vælg Notifikationer.
  • Aktiver ud for teksten "Breaking Sportsnyheder".
  • Du kan under Notifikationer vælge hvilke sportsgrene, som du ønsker at modtage notifikationer inden for.
  • Vær opmærksom på, at TV 2 Sport app'en også skal være aktiveret til at modtage meddelelser under "Meddelelser" i Indstillinger på din iPad/iPhone.

På Android enheder:

• Gå ind i app'ens menu ved at trykke på de tre vandrette streger i øverste venstre hjørne.
  • Tryk i bunden på Indstillinger
  • Vælg Notifikationer.
  • Aktiver ud for teksten "Breaking sportsnyheder".
  • Du kan under Notifikationer vælge hvilke sportsgrene, som du ønsker at modtage notifikationer inden for.