Sådan vælger du dine kanaler i TVTID app'en

Senest opdateret:

I TVTID app'en er det muligt selv at vælge, hvilke kanaler som du ønsker at få vist i din TV-oversigten.

Det gør du på følgende måde:

På iPad/iPhone:

• Tryk på værktøjsnøglen i øverste højre hjørne.
  • Tryk på Tilføj kanaler
  • Tryk her kanalen, som du ønsker at tilføje eller søg den frem.
  • Kanalen er nu tilføjet.
  • Ønsker du at slette en kanal, så skal du blot trykke på - ikonet i oversigten, som kommer frem, når du har trykket på værktøjsnøglen og dernæst Rediger kanaler.

På Android enheder:

• Tryk på de tre vandrette streger i øverste venstre hjørne.
  • Tryk på Rediger kanaler
  • Tryk på + ikonet i nederste højre hjørne.
  • Sæt et flueben ud for kanalen, du ønsker tilføjet.
  • Tryk på pilen tilbage i øverste venstre hjørne.
  • Tryk på fluebenet i øverste højre hjørne.
  • Kanalen er nu tilføjet.
  • Ønsker du at slette en kanal, så skal du blot trykke på x ikonet i oversigten, som kommer frem, når du har trykket på Rediger kanaler.