Sådan installerer du TV 2 PLAY app'en

Senest opdateret:

Hvis du har en iPad eller iPhone, så er det muligt at downloade TV 2 PLAY app'en via følgende link:

TV 2 PLAY i App Store

Kræver minimum IOS 9.

Hvis du har en Android tablet eller mobil, så er det muligt at downloade TV 2 PLAY app'en via følgende link:

TV 2 PLAY i Google Play

Kræver minimum Android 5.

Hvis du har et Android TV fra SONY og Philips eller en Nvidia Shield, så er det muligt at downloade TV 2 PLAY app'en via Google Play på Android enheden.

Kræver minimum Android 6.

Hvis du har et Apple TV 4, så kan du downloade vores app via App Store.

Anvender du i stedet Apple TV 3, så kan du desværre ikke downloade en app direkte til dit Apple TV - men kan i stedet Airplay fra din iPad eller iPhone via vores app.