Sådan stemmer du i Danmark Har Talent

Følg

Senest opdateret:


Under de store liveshows i Danmark Har Talent kan du være med til at bestemme, hvem der skal gå videre til finalen og i sidste ende vinde Danmark Har Talent.

Det er muligt at stemme både via Danmark Har Talent-appen og via SMS.

 

Sådan stemmer du via Danmark Har Talent-appen

I Danmark Har Talent-appen er afstemningen gratis. Du stemmer ved at klikke på ”Stem” i bunden af skærmen.

For at stemme skal du først registrere dig med et telefonnummer. Det gør du ved at gennemgå følgende trin:

  • Indtast dit telefonnummer i appen
  • Du vil modtage en SMS på det telefonnummer, du registrerede dig med
  • Indtast den fire-cifrede kode fra SMS’en i din app
  • Du er nu registreret og klar til at stemme.

Telefonregistreringen er nødvendig for en fair afstemning og er en sikring imod at enkelte personer ikke kan stemme flere gange end det tilladte antal.

Det er kun nødvendigt at registrere sig med telefonnummer første gang, du vil stemme. Herefter husker appen dine indstillinger.

På Stem-siden vil du kunne se de talenter du kan stemme på. Du kan swipe mellem de forskellige talenter, og når du har fundet det talent, du ønsker at stemme på, skal du blot trykke på skærmen og derefter bekræfte din stemme.

Du kan stemme i appen fem gange per program, og det er muligt at stemme under hele programmet. Om du vil placere alle fem stemmer på det samme talent, eller om du vil fordele dine stemmer er op til dig selv.

Kun telefonnumre fra Danmark, Færøerne og Grønland kan registrere sig via Danmark Har Talent-appen.

 

Sådan stemmer du via SMS

Det er også muligt at stemme via SMS. SMS-afstemningen koster 5 DKK per afsendt stemme.

Det er muligt at stemme op til 12 gange per program via SMS, og du må helt selv om du vil placere alle 12 stemmer på det samme talent, eller om du vil fordele dem mellem flere talenter.

Hvert talent har sin egen trecifrede SMS-kode. Når talenterne optræder og inden afstemningen slutter, vil du kunne se SMS-koden for talenterne, og du stemmer på dit favorit talent ved at sende SMS-koden til 1234

 

Læs mere om appen

Du kan læse mere om Danmark Har Talent-appen på iOS her og på Android her.

Privatlivspolitik og brugerbetingelser

Afstemninger i Danmark Har Talent-appen er dækket af TV 2’s privatlivspolitik og følger TV 2’s generelle brugerbetingelser

 

Konkurrenceregler for rejsegavekort-præmien

Under de første fem liveshows deltager du også i konkurrencen om et rejsegavekort på 5.000 DKK, hvis du stemmer med i Danmark Har Talent-appen.

Efter programmet udtrækker vi telefonnummeret på en tilfældig app-spiller, som har stemt med via appen, og kontakter vinderen via det telefonnummer, som har været brugt til at registrere sig i appen.

Vinderen findes ved helt almindelig lodtrækning blandt de aktive stemmende brugere, og det har således ingen indflydelse, hvor mange gange man stemmer eller hvem man har stemt på.

Præmien uddeles i samarbejde med TUI Rejser, og kan kun bruges på rejser bestilt hos TUI Rejser.

Det er helt gratis at deltage i konkurrencen, og dit telefonnummer vil ikke blive videreformidlet til trediepart som del af konkurrencen.

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være fyldt 18 år for at deltage. Man har altid ret til at frabede sig at modtage præmien.

Drevet af Zendesk