FAQ - Danmark har talent app

Senest opdateret:

SPØRGSMÅL SVAR
Hvor kan jeg downloade appen Du kan downloade appen både til iOS-enheder og til Android-enheder. Du kan finde links her: https://tv.tv2.dk/danmark-har-talent/2016-12-30-hent-danmark-har-talent-appen

Min app virker ikke eller crasher ofte Forsøg at slette app'en helt - sluk og genstart din enhed og installere app'en på ny.

Jeg kan ikke downloade appen? For at downloade appen skal du anvende en enhed der som minimum kører Android v. 5.0 eller iOS v. 9.0.

Hvad kan man I appen? Man kan quizze og gætte med på, hvad der sker i programmerne. Der er artikler om både deltagere og dommere, og så kan man se alle de fedeste billeder og videoer fra og bagom programmet. I liveshows er det også muligt at stemme på deltagerne, og man kan dermed være med til at sende sine favoritter til finalen og i sidste ende også hvem der skal vinde!

SPØRGSMÅL  SVAR
Hvorfor skal man oprette et TV 2 Login for at stemme? For at få en så fair afstemning som overhovedet muligt, er vi nødt til at sikre at alle seere har adgang til lige mange stemmer. Ved at bruge TV 2 Login kan vi sikre, at enkelte brugere ikke får mulighed for at stemme flere gange end andre brugere, og TV 2 Login er dermed med til at skabe en mere lige konkurrence

Jeg kan ikke oprette en bruger Man bør kunne oprette en bruger helt gratis, og hvis man ikke kan dette er det højst sandsynligt fordi ens email allerede er brugt til en anden bruger (det kan være, at man har været oprettet i forbindelse med et PLAY-abonnement).
Hvis det slet ikke er muligt, så kan vi anbefale at man opretter sig via tv2login.dk, og derefter bruger dette login til at logge ind i Danmark har talent-appen med.

Jeg kan ikke oprette en bruger, fordi der allerede eksisterer en bruger på min mail? Hvis din email allerede er tilknyttet et TV 2 Login kan du ikke oprette et nyt login på samme email. Hvis du har glemt dit kodeord til dit TV 2 Login skal du klikke på "Glemt adgangskode?". Herefter sendes en mail til dig, hvori du kan nulstille dit kodeord. Når dit kodeord er nulstillet kan du logge ind i Danmark har talent-appen med de nye informationer

Jeg kan ikke gennemføre oprettelsen af brugere fordi jeg ikke modtager min bekræftelsesmail Mailen bliver udsendt med det samme, men det kan tage noget tid førend din mailklient modtager eller fortæller dig at den har modtaget en mail. Hvis du anvender kendte mailtjenester som Gmail, Hotmail e.l. burde du modtage mailen inden for få minutter. Hvis du derimod bruger en anden klient eller en mail tilknyttet dit eget domæne kan der gå en del længere tid afhængigt af indstillingerne i denne mail.

Linket til "bekræft oprettelse af TV 2 Login bruger" i mailen virker ikke Når du opretter dig i Danmark har talent-appen, sender vi en bekræftelsesmail til dig. Mailen afsendes med det samme, og hvis du ikke har modtaget mailen kan du prøve at kigge i dit spam-filter. Hvis du stadigvæk ikke har modtaget en mail, kan det skyldes at din mailklient endnu ikke har opdateret med sin mailserver. De allerstørste mailudbydere såsom fx Gmail eller Hotmail opdaterer meget hurtigt, men bruger du et eget hostet mailsetup (fx "kontakt@ditegetdomæne.dk") kan der gå op til 10 minutter afhængigt af dine indstillinger

Hvorfor skal man være 13 år for at oprette et TV 2 Login? Det er et lovkrav, at vi hos TV 2 ikke må gemme persondata om børn under 13 år. Hvis du er under 13 år skal du altså bruge en af dine forældres – eller en anden voksens – oplysninger til at oprette dig

Hvorfor skal jeg give så mange informationer for at kunne stemme? For at kunne stemme skal du oprette et TV 2 Login, således at vi kan sikre at alle brugere får lige mange stemmer. I forbindelse med oprettelsen af et TV 2 Login har vi brug for nogle informationer for at kunne identificere dig (såsom email) og for at sikre at du lever op til de gældende regler for persondata (dit fødselsår). Alle dine informationer behandles naturligvis helt fortroligt

Hvorfor skal jeg angive mit fødselsår for at kunne stemme? Det er et lovkrav, at vi hos TV 2 ikke må gemme persondata om børn under 13 år. Derfor spørger vi om din fødselsdato for at kunne verificere, at du er fyldt 13 år. Når først din bruger er oprettet, og vi har verificeret, at du er fyldt 13 år gemmer vi dog ikke din eksakte fødselsdato og istedet beholder vi kun informationen om dit fødselsår som bruges til statistiske analyser

Skal jeg have et TV 2 PLAY abonnement for at kunne stemme i Danmark har talent? Man skal ikke have et abonnement for at kunne stemme. Men man skal have et TV 2 Login. Et TV 2 Login er helt gratis, og du kan oprette et i Danmark har talent-appen. Men har du allerede et TV 2 PLAY-abonnement, kan du blot nøjes med at bruge samme loginoplysninger i Danmark har talent-appen
 SPØRGSMÅL  SVAR
Jeg har glemt mit kodeord Hvis du har glemt dit kodeord til dit TV 2 Login skal du klikke på "Glemt adgangskode?". Herefter sendes en mail til dig, hvori du kan nulstille dit kodeord. Når dit kodeord er nulstillet kan du logge ind i Danmark har talent-appen med de nye login-informationer

Jeg kan ikke logge ind med mit TV 2 brugernavn Desværre er det ikke muligt at logge ind ved hjælp af brugernavne i appen. Du skal i stedet bruge den email du har tilknyttet din bruger. Hvis du er i tvivl om hvad din email er kan du logge ind på tv2logindk med dit brugernavn og se din email. Her kan du også skifte din email, hvis den ikke er korrekt

Hvor mange gange enheder kan jeg logge ind på med et TV 2 Login? Du kan logge ind på tre enheder med hvert TV 2 Login. På den måde kan I – hvis I er børnefamilie e.l. tillade at flere kan stemme uden at I skal oprette et separat TV 2 Login til hver af børnene.

Hvorfor kan jeg kun logge ind på to forskellige enheder med mit TV 2 Login? Med store afstemningsprogrammer som Danmark har talent sigter vi efter en så fair afstemning som muligt. Det indebærer også at give alle seere lige gode muligheder for at stemme. Af den grund er vi nødt til at sætte et max på antallet af enheder man logge ind på og stemme i, således at enkelte brugere med adgange til mange enheder ikke får en stemmefordel over dem som kun har en eller to enheder. Husk, at er I flere voksne tilstede kan I godt oprette TV 2 Login's til hver af jer, og derigennem få adgang til hver jeres antal stemmer

Når jeg trykker "Glemt adgangskode" modtager jeg ikke en mail Når du trykker "Glemt adgangskode" og indtaster din email, sender vi en mail til, hvorfra du kan vælge en ny adgangskode. Mailen afsendes med det samme, og hvis du ikke har modtaget mailen kan du prøve at kigge i dit spam-filter. Hvis du stadigvæk ikke har modtaget en mail, kan det skyldes at din mailklient endnu ikke har opdateret med sin mailserver. De allerstørste mailudbydere såsom fx Gmail eller Hotmail opdaterer meget hurtigt, men bruger du et eget hostet mailsetup (fx "kontakt@ditegetdomæne.dk") kan der gå op til 10 minutter afhængigt af dine indstillinger

Linket til "Glemt adgangskode" i den mail jeg modtager virker ikke Prøv gerne at bekræfte brugeren igen. Hvis problemet fortsætter så kontakt vores Kundecenter.

SPØRGSMÅL  SVAR
Hvordan logger jeg ud af appen? Man klikker på det lille ikon i øverste højre hjørne inde på stem-fanen.
 SPØRGSMÅL  SVAR
Hvordan stemmer jeg? https://apps.kundeservice.tv2.dk/hc/da/articles/360009860479-S%C3%A5dan-stemmer-du-i-Danmark-har-talent

Hvor mange gange kan jeg stemme? Til hvert program kan du i appen stemme op til 5 gange og på SMS stemme op til 12 gange.
Du kan godt stemme flere gange på én deltager, og du kan frit fordele stemmerne mellem deltagerne

Hvor kan jeg se hvem jeg har stemt på? Imens programmet sendes vil du kunne se hvem du har stemt på i Danmark har talent-appen ved at swipe til højre i afstemningsmenuen.

Kan man stemme fra udlandet? Ja. Alle kan stemme med i appen så længe at man har et TV 2 Login. Det kan du oprette i appen eller på tv2login.dk

Hvorfor koster det penge at stemme via SMS men er gratis via app? Afstemninger via SMS koster penge for TV 2 at håndtere, og der er således udgifter forbundet ved hver SMS, vi modtager. Når det koster penge at stemme via SMS, er pengene derfor med til at dække udgifterne til at kunne afholde SMS-afstemninger både i ’Danmark har talent’ og i andre programmer. Afstemninger i appen er derimod ikke forbundet med ekstra udgifter, og derfor er det gratis.

Kan man stemme både via SMS og App? Ja.
Kan jeg stemme i appen fra udlandet? Ja. Alle kan stemme med i appen så længe at man har et TV 2 Login. Det kan du oprette i appen eller på tv2login.dk

SPØRGSMÅL  SVAR
Hvorfor kan jeg ikke logge ind på tv2.dk/PLAY/Nyheder app med mit TV 2 Login Når du opretter et TV 2 Login via Danmark har talent-appen kan der gå op til et par minutter før du kan logge ind i TV 2s andre tjenester