Sådan stemmer du i Danmark har talent

Senest opdateret:

Under Danmark har talent liveshows, kan du være med til bestemme, hvem der skal gå videre til næste program og i sidste ende vinde Danmark har talent!

Det gør du ved at stemme i vores Danmark har talent -app eller via SMS. Det er gratis at stemme i appen og koster 5,- kr. per SMS-stemme.

Til hvert program kan du i appen stemme op til 5 gange og på SMS stemme op til 12 gange.

Du kan godt stemme flere gange på én deltager, og du kan frit fordele stemmerne mellem deltagerne

Sådan stemmer du i Danmark har talent -appen

Først skal du downloade appen fra App Store eller Google Play.

Når du har downloadet appen skal du klikke på fanen ”Stem”, og logge ind med et TV 2 Login.

Når du er logget ind vil du kunne stemme ved at ”swipe” til højre og venstre imellem de forskellige deltagere, og klikke på skærmen, når du har fundet den/de deltager(e), som du ønsker at stemme på.

Har du ikke et TV 2 Login, skal du først oprette dig i appen ved at klikke på ”Opret TV 2 Login”

Sådan opretter du et TV 2 Login i Danmark har talent-appen

For at oprette et TV 2 Login skal vi bruge en række oplysninger om dig. Det drejer sig om følgende:

• Fornavn (Så vi ved hvad vi skal kalde dig i vores kommunikation til dig)
  • Email (Som skal anvendes når du vil logge ind)
  • Fødselsår (Så vi kan verificere at du lever op til lovkravet om at være mindst 13 år)

Når du har oprettet et TV 2 Login modtager du en email, hvori der er et bekræftelseslink du skal klikke på.

Når du har klikket på linket kan du logge ind i appen med de oplysninger du brugte da du oprettede TV 2 Login’et.

Sådan stemmer du via SMS

For at stemme via SMS skal du holde øje med de SMS-koder som vises i tv-programmet.

Efter hver deltager har optrådt vises der en unik SMS-kode på to bogstaver, som er gældende for den specifikke deltager. Denne kode sendes til telefonnummeret 1234.

Husk at SMS-stemmer koster 5,- kr. per SMS.