Oplever du problemer med at logge ind i X Factor app'en?

Følg

Senest opdateret:


Oplever du problemer med at logge ind i X Factor app'en, så vil vi anbefale dig at tjekke følgende:

 • Indtaster du din email-adresse i første felt?
  I X Factor app'en er det kun muligt at logge ind med en email-adresse. Er du i tvivl om, hvilken email-adresse, der er registeret på din bruger, så kan du tjekke dette på mit.tv2.dk. 

 • Får du beskeden om, at der allerede findes en bruger med denne email-adresse?
  Det er kun muligt at have ét TV 2 login pr. email-adresse, så hvis du ved oprettelsen får beskeden om, at din email-adresse allerede eksisterer i systemet, så skal du i stedet gå til ’Log ind’ og logge ind med denne email-adresse. Har du glemt adgangskoden, så tryk på ’Glemt adgangskode’.

 • Indtaster du den korrekte adgangskode?
  Hvis du er i tvivl, om du indtaster den korrekte adgangskode, kan du prøve at trykke på ’Glemt adgangskode’, hvorefter du vil modtage en mail, hvori det vil være muligt at opdatere din kode.

 • Har du været logget ind med dit TV 2 login på 2 enheder?
  I X Factor app'en er det kun muligt at logge ind i app'en med samme login på max 2 enheder. Ønsker du at logge ind på flere enheder, så skal du oprette et nyt login med en anden email-adresse. Dette gælder også, selvom du trykker på 'Log ud' på en af dine enheder.
  Vær opmærksom på, at hvis du har haft X Factor app'en slettet og geninstalleret, så vil den ved en geninstallation tælle som en ny enhed.

 

Drevet af Zendesk