Sådan stemmer du til X Factor Liveshows

Senest opdateret:

Fredag d. 25. februar 2022 starter X Factor liveshows, hvori det vil være muligt for dig at stemme på din/dine favoritter.

Stem via SMS

For at stemme kan du enten sende en SMS til 1234, hvori du skriver SMS-koden på den deltager, du ønsker at stemme på. (Pris 5 kr. pr. stemme). SMS-koderne pr. deltager vises i selve programmet.

Deltager

SMS kode

Kári

KA

Lorenzo & Charlo

LC

Maria Ranum

MA

Mille Bergholtz

MI

Mads Moldt

MM

Oliver Antonio

OL

Oscar

OS

Tina

TI

Wela & Garcia

WG

Stem via app
Du kan også hente X Factor app'en og stemme gratis derigennem. For at stemme i X Factor app'en skal du blot logge ind med/oprette et TV 2 login.

OBS:
Har du allerede et TV 2 login (f.eks. igennem TV 2 PLAY), så kan du også logge ind med dette i X Factor app'en - dog kan du ikke logge ind med et brugernavn. I stedet skal du blot indtaste den email-adresse, der er registreret på dit TV 2 login. Er du i tvivl om, hvilken email-adresse du har registreret på dit login, så kan du se dette ved at logge ind på tv2login.dk.

Du kan finde en guide til, hvordan du stemmer HER