Sådan stemmer du til X Factor Liveshows

Senest opdateret:

Fredag d. 23. februar 2024 starter X Factor liveshows, hvori det vil være muligt for dig at stemme på din/dine favoritter.

Stem via SMS

For at stemme kan du enten sende en SMS til 1234, hvori du skriver SMS-koden på den deltager, du ønsker at stemme på. (Pris 5 kr. pr. stemme). SMS-koderne pr. deltager vises i selve programmet.

Deltager

SMS kode

CRISTIAN OPREA

CO

MARIYA

MA

KAOS

KA

VICTOR

VI

Helene Frank

HF

Selmani

SE

Elva

EL

Nicolaj Lindby

NL

Cyklus

CY

Stem via app
Du kan også hente X Factor app'en og stemme gratis derigennem. For at stemme i X Factor app'en skal du blot logge ind med/oprette et TV 2 login.
OBS:
Har du allerede et TV 2 login (f.eks. igennem TV 2 PLAY), så kan du også logge ind med dette i X Factor app'en. Er du i tvivl om din adgangskode til dit TV 2 login, så kan du lave en ny ved at trykke på 'Glemt adgangskode' i loginfeltet.
Er du logget ind, men får beskeden om, at der er sendt en bekræftelsesmail, som du ikke har modtaget, så vil det ligeledes hjælpe at lave en helt ny adgangskode til dit TV 2 login. Du kan finde yderligere hjælp her.